Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratio se luka

Fenomenalan potez Modrića kojim je razoružao obranu: Real teškom mukom do bodova kod Eibara

Nije ga bilo mjesec dana, a onda se vratio s ovakvim potezom! Real je dvama pogocima Cristiana Ronalda upisao tri boda kod Eibara.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U sklopu 28. kola španjolske Primere branitelj naslova Real Madrid gostovao je kod Eibara. Na poluvremenu je vodio 1:0 pogotkom Cristiana Ronalda, nakon sjajne asistencije Luke Modrića, no onda je primio rani pogodak u nastavku i strepio za pobjedu sve do pred sami kraj utakmice.

Hrvatski reprezentativac vratio se na travnjak nakon više od mjesec dana izbivanja i odmah oduševio svojim potezom! Modrić je presjekao jedno dodavanje na polovici Eibara, i onda vanjskim dijelom kopače dijagonalnom loptom pronašao portugalskog napadača. Ronaldo je u trku prsima spustio loptu, sjurio se prema golu i zabio pored nemoćnog Dmitrovića.

Luka Modrić asistira za Ronalda (Screenshot) Luka Modrić asistira za Ronalda (Screenshot)

Odmah na početku drugog dijela utakmice Eibar je stigao do izjednačenja. Ivan Ramis je bio najviši nakon kornera i glavom pogodio u nebranjeni dio mreže Keylora Navasa.

Luka Modrić je odlično dirigirao igrom Reala, pripremio priliku Ronaldu i u drugom poluvremenu, pa i sam imao mogućnost pogoditi mrežu, ali sve do 84. minute europski prvak je držao samo bod u Eibaru. Tada je još jednom pogriješila domaća obrana. Prvo su omogućili nesmetan ubačaj Carvajalu s desne strane i nisu pratili Cristiana Ronalda, koji je sa pet metara glavom zakucao loptu pod gredu za konačnih 2:1.

Real Madrid je trenutno treći sastav Primere s velikih 12 bodova zaostatka za Barcelonom i četiri za drugoplasiranim Atletico Madridom.

ASISTENCIJA LUKE MODRIĆA

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider