Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čak dvije ponude

Strah u Madridu: Perez potvrdio glasine o ikoni Reala, Španjolci tvrde da je njihov ''odnos narušen''

Prošlog vikenda pojavile su se glasine koje su povezivale ikonu i kapetana Real Madrida Sergija Ramosa s mogućim prelaskom u Manchester United, a nakon toga se pojavila informacija o mogućem preseljenju u Kinu.

Sergio Ramos i Florentino Perez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

33-godišnji Sergio Ramos mogao bi ovo ljeto napustiti Madrid. Ikona Reala pod ugovorom je do 2021. godine, ali nakon loše protekle sezone i unosne ponude koja mu je na stolu, sve je moguće.

Predsjednik Reala Florentino Perez potvrdio je kako Ramos ima bogatu ponudu iz Kine.

''Sergio Ramos obavijestio me da postoji ponuda iz Kine i da zbog tamošnjih pravila ne mogu platiti naknadu za transfer. Rekao sam mu da nije moguće da ga pustimo za besplatno, a razgovor je bio prijateljski – to je normalno da igrači rade'', izjavio je Perez za španjolsku radijsku postaju Onda Cero te nadodao:

''Nije tražio da ga sada pustimo, ali sam ga obavijestio da taj plan za Kinu nije moguć, a istina je da ga volim kao sina. Nećemo mu dopustiti da ode, upozoravamo sve zainteresirane klubove na njegovu klauzulu – ništa drugo ne treba reći.''

Lionel Messi i Sergio Ramos (Foto: AFP) Messijeva noćna mora napušta Real: Ovo su četiri zamjene za najboljeg stopera dekade divider

Španjolski tisak također izvještava o odnosu između Reala i Ramosa, a prema Cadeni Cope, Ramos i Perez imaju ''narušen odnos''. Štoviše, tvrdi se da Ramos trenutno ima dvije ponude za transfer.

Prema Marci, Ramos je također naveo kako želi napustiti Madrid te se ističe kako je porasla napetost na relaciji s predsjednikom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider