Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi galacticosi

Real Madrid blizu još jednog velikog transfera: Poznato je tko će naslijediti 'desetku' Luke Modrića

Luku Modrića na ljeto 2025. godine trebao bi naslijediti Florian Wirtz.

Toni Kroos i Luka Modrić (Foto: Afp)

Madridski Real već je krcat ponajboljim igračima današnjice, a na ljeto će stići još dvojica, Kylian Mbappe i Endrick, no to izgleda neće biti sve jer se Kraljevski klub priprema za još jedan transfer, dolazak čovjeka koji bi trebao naslijediti Modrićevu desetku – Floriana Wirtza.

Njemački nogometaš ima samo 21 godinu, već je godinama među najtalentiranijim nogometašima Elfa, a sad je konačno potvrdio svoj potencijal. U tekućoj sezoni eksplodirao je u dresu Bayer Leverkusena i jedan je ključnih kotačića u uspjehu Apotekara.

Luka Modrić Luka Modrić izašao pred upravu Reala i rekao im što točno želi divider

Dres aktualnog kluba trebao bi nositi i sljedeće sezone, a potom mu slijedi veliki transfer. Španjolski mediji tvrde u Real Madrid.

"Real je blizu transfera Floriana Wirtza. Pokušat će ga dovesti istom metodom kojom su doveli Tchouamenija, Camavingu i Bellinghama“, pišu Španjolci.

Luka Modrić Obrat u Madridu! Real prvi put ozbiljno razmišlja o ovom scenariju, Modriću će ispuniti veliku želju? divider

Njegova trenutačna cijena je preko 100 milijuna eura, ali uspiju li Kraljevi realizirati dolazak Mbappea bez odštete ostat će im novca za taj posao sljedeće ljeto.

Luka Modrić trebao bi, prema navodima španjolskih medija, dogodine također nositi dres Real Madrida, ali u ljeto 2025. godine njegovu desetku trebao bi naslijediti upravo Wirtz.

Čini se kako Perez i društvo navijače koji plaču za odlaskom legendi poput Kroosa ili Modrića umiriti novim Galacticosima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider