Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Radovi na Bernabeuu

Real Madrid (p)ostao "beskućnik": Rivali im ponudili domaćinstvo, oni se zahvalili

Kraljevski klub ove nedjelje će ugostiti Eibar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večerašnjim seviljskim gradskim derbijem nastavka se prvoligaška sezona u Španjolskoj. Za početak, bez gledatelja na tribinama. U La Ligi su složili pakleni raspored, iduća dva tjedna bit će svaki dan utakmice.

Dok većina klubova trenutno vodi brigu kako će to izgledati i u kojoj će mjeri takav tempo utjecati na igrače, u Real Madridu su suočeni s problemom domaćinstva.

Njihov Santiago Bernabeu trenutno prolazi kroz temeljitu rekonstrukciju pa je Kraljevski klub, onog trenutka kad su počeli radovi, (p)ostao svojevrsni beskućnik.

Uoči nastavka sezone domaćinstvo im je, za svih preostalih šest domaćih dvoboja, ponudio gradski rival Atletico Madrid, ali iz Reala su se zahvalili i odbili taj prijedlog.

Igrat će na stadionu u klupskom kampu

Prvotni plan ipak se neće mijenjati i Real će biti domaćin na svom malenom stadionu Alfredo Di Stefano, koji se nalazi u sklopu njihova klupskog kampa Valdebebas.

U međuvremenu su na tom stadionu napravljene male preinake kako bi se bez problema mogao koristiti VAR, što je uvjet za odigravanje svih utakmica u La Ligi.

Što se radova na stadionu Santiago Bernabeu tiče, oni su nakon pauze zbog pandemije koronavirusa nastavljeni i napreduju, a od ovog četvrtka ponovno je otvorena mogućnost obilaska stadiona i posjeta muzeju, što je Realu donosilo milijune eura na godišnjoj razini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider