Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav majstor

VIDEO Real pripremio posebno iznenađenje za Modrićev jubilej u Ligi prvaka

Luka Modrić upisao je 100. nastup za Real Madrid u Ligi prvaka.

Luka Modrić s peharom Lige prvaka (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ponovno je oduševio nogometnu zajednicu. U jubilarnom 100. nastupu za Real Madrid u Ligi prvaka zabio je sjajan pogodak Celticu i ponovno zaradio ovacije suparničkih navijača.

Već četvrti put ove sezone navijači ovacijama ispraćaju hrvatskog maestra s terena, a on s punih 37 godina na leđima izgleda bolje nego ikad. Posebno je efektan bio pogodak u 60. minuti dvoboja, kad je ispremiješao obranu Celtica pa vanjskom "zavukao" loptu u domaću mrežu.

Luka Modrić VIDEO Škoti se naklonili maestru Luki Modriću: Pogledajte kako su ga ispratili s terena divider

Pri izlasku s terena u 80. minuti dvoboja zaradio je glasne ovacije škotskih navijača. Malo je tko dobio takav tretman, ali Hrvat je to svojim potezima itekako zaslužio. 

Između ostalog, Modrić je treći najstariji nogometaš u povijesti Kraljevskoga kluba koji je zabio pogodak u Ligi prvaka, tako da ne čudi koliko poštovanje uživa u španjolskoj nogometnoj zajednici.

Luka Modrić Modrićev potez prozvali remek-djelom: "Branič Celtica morao je sjesti da ovo vidi" divider

Objavili su tom prigodom Madriđani sjajan video, kompilaciju s najboljim potezima hrvatskog nogometaša u dresu Kraljevskoga kluba u Ligi prvaka. Uvrstili su tako nekoliko poteza iz prošle sezone koji su odveli Real na tron Europe.

Pamtit će se, ali još i godinama reprizirati snimka Modrićeve čudesne asistencije vanjskom za rušenje Chelseaja, ali i vrhunski prodor pa asistencija u pobjedi protiv PSG-a i još puno toga.

S godinama se nakupilo sjajnih poteza hrvatskog nogometaša, a ovo je tek jedan manji dio...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider