Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Kraj jedne ere

Real Madrid i službeno objavio: Sergio Ramos nakon 16 godina odlazi iz Kraljevskog kluba!

Došao je iz Seville 2005. godine s tek navršenih 19 godina i postao jedan od najvećih igrača u povijesti Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je potvrdio ono o čemu se već neko vrijeme pričalo: Sergio Ramos je odigrao svoje, po isteku ugovora napustit će Kraljevski klub.

Na svojoj službenoj stranici Real je objavio kako će se ovaj četvrtak održati konferencija za medije te će biti upriličen oproštaj Ramosa. Tom prilikom govorit će i predsjednik Florentino Perez.

Završava tako jedna era koja je trajala punih 16 godina, otkako je Ramos kao 19-godišnjak došao iz Seville na Santiago Bernabeu. Tih 27 milijuna eura odštete imalo je u to vrijeme puno veću vrijednost nego danas kad kojekakvi igrači se prodaju za toliki novac, a s obzirom na sve ono što je uslijedilo slobodno možemo reći kako je to jedan od najboljih transfera u povijesti Reala.

Stoper sa svemirskom napadačkom statistikom

Ramos je pet puta osvojio Primeru, četiri puta Ligu prvaka te po četiri puta Svjetsko klupsko prvenstvo i Španjolski superkup.

Naravno da to nisu svi trofeji i priznanja koja je Ramos pokupio igrama u Kraljevskom klubu. Osim što je bio fenomenalan stoper, usput se i nazabijao golova, postigao ih je čak 101, a ostvario je i 40 asistencija, što je svemirska statistika za nekog tko igra na poziciji stopera.

U idućim danima ili možda bolje reći tjednima znat će se gdje će Ramos nastaviti karijeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider