Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madriđani trljaju ruke

Real Madrid i Mbappe ruše rekorde: Evo kako se Kylian predstavio Modriću i društvu

Francuski napadač već je uključen u WhatsApp grupu Real Madrida…

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Kylian Mbappe strpljivo je čekao da postane i službeno novi igrač Real Madrida. Već je ušao u WhatsApp grupu prve momčadi Kraljevskog kluba. Brzo je ušao u interakciju s novim suigračima i jasno je dao do znanja kako gori od želje debitirati za Real.

Derek Chisora i Joe Joyce VIDEO Chisora savladao Joycea te s 40 godina ostvario možda i najveću pobjedu karijere divider

U razgovoru za tudn.com, vratar Reala Thibaut Courtois otkrio je koja je bila prva poruka koju je Mbappe poslao ostatku momčadi putem WhatsApp grupe. Čim su ga predstavili, francuski napadač poslao je smajliće i prokomentirao je da je dugo trebalo da ga se uključi u grupu, ali da je on već bio tu u mislima te da je presretan što je konačno postao dio Realove priče.

Mbappe se predstavio Modriću i društvu

Neki će možda pomisliti da WhatsApp grupu Reala vodi netko od kapetana kraljevske momčadi, ali administrator je netko drugi. Kako je Dani Carvajal nedavno otkrio, sve vodi Miguel Porlan, poznatiji kao Chendo. Bivši igrač, a sada djelatnik Reala, obnaša ulogu administratora i stoga je bio zadužen za uključivanje Mbappea u WhatsApp grupu. Čim je ubačen, francuski napadač se počeo šaliti sa svojim novim suigračima i brzo se predstavio, ističući svoju sreću što je napokon član Reala.

Olimpijske igre u Parizu 2024. Rekordan broj gledatelja u SAD-u pratio svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Parizu divider

Mbappe još nije stupio na travnjak u Realovu dresu, a već ruši rekord. Postao je lider po prodaji dresova. Francuz je brzo nadmašio ostale najveće zvijezde madridskog kluba. Porušio je rekorde ne samo u fizičkim trgovinama diljem planeta, već i putem online prodaje. Mbappeova devetka je najtraženija od svih, žele je praktički svi navijači, a Real i njegov predsjednik Florentino Perez trljaju ruke. Stvaranje novih Galacticosa već daje odlične rezultate.

Mbappeova devetka ruši rekorde, Real probio milijardu eura prihoda

Predviđanje je bilo da će Mbappe preuzeti lidersko mjesto, ali ne u tolikoj mjeri, premašio je sva očekivanja. U hipu je nadmašio Realove zvijezde koje su navijači do jučer najviše obožavali. Vinicius je prošle sezone postao lider na terenu i po prodaji dresova, a odmah iza njega je Jude Bellingham.

Real je postao prvi nogometni klub koji je u prošloj sezoni probio milijardu eura prihoda, i to ne uključujući prodaju igrača, što je 27 posto bolji rezultatu u odnosu na prethodnu sezonu. Očekuje se da će predstojeća sezona biti još bolja, a Mbappe će tu odigrati najvažniju ulogu, odmah iza prihoda koji će Real ostvariti od raznih djelatnosti na potpuno obnovljenom Santiago Bernabeuu, na kojim bi svi radovi trebali biti zaključeni do kraja godine.

Američka turneja

Madriđani pet odlaze na američku turneju. U SAD-u će odigrati tri jake prijateljske utakmice protiv Milana, Barcelone i Chelseaja. Utakmica protiv Milana odigrat će se 1. kolovoza u 2:30 po srednjeeuropskom vremenu na Soldier Fieldu u Chicagu. El Clasico se igra na stadionu MetLife u East Rutherfordu (New Jersey) 4. kolovoza u 1:00.

Madriđani će zaključiti turneju okršajem s Chelseajem 7. kolovoza u 1:00 na stadionu Bank of America u Charlotteu. Svi raspoloživi igrači Real Madrida sudjelovat će u DirecTV Soccer Champions Touru 2024., osim onih koji su igrali u polufinalu Europskog prvenstva ili Copa Americe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook