Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako bi Luka reagirao?

Bili su spremni na očajnički potez: Real je htio oduzeti Modriću desetku i dati ju Mbappeu?!

Kylian Mbappe je dugo vagao i izabrao ostanak u PSG-u, a ne prelazak u Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski mediji, a poslije njih i oni diljem Europe, najavili su ove subote da je Kylian Mbappe prelomio i izabrao ostanak u PSG-u.

Napadač koji će u prosincu proslaviti 24. rođendan ima važeći ugovor s Parižanima do 30. lipnja i još tamo s prvim danom ove godine bio je slobodan pregovarati s kim god želi. Dugo vremena, više od godinu dana koketirao je s Real Madridom, Kraljevski klub htio ga je dovesti u svoje redove i s njim započeti novu eru, međutim ništa od toga.

Mbappe ostaje u PSG-u koji mu je dao astronomske uvjete, navodno 300 milijuna eura samo za potpis i godišnju plaću od 100 milijuna eura.

Kylian Mbappe Pala najiščekivanija odluka u svijetu nogometa: Kylian Mbappe prelomio gdje nastavlja karijeru divider

Koliko je Real htio dovesti Francuza u svoje redove, svjedoči objava francuskog novinara Santija Aoune na Twitteru. On je napisao da su Španjolci bili spremni oduzeti Luki Modriću dres s brojem 10 i dati ga Mbappeu koji desetku nosi na leđima u reprezentaciji.

To mu je najdraži broj, ali u klubu nosi sedmicu jer je desetka već godinama u vlasništvu Neymara.

U svakom slučaju, Modrić će s brojem 10 na leđima predvoditi Real u finalu Lige prvaka, a onda vjerojatno i idućoj sezoni za koju još uvijek nema potpisan ugovor.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider