Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nešto je trulo u državi španjolskoj

Bale zabio iz "nepostojećeg penala" pa bezobraznim potezom potvrdio da više nije dio Real Madrida

Real Madrid dobio je blagi poguranac na gostovanju kod Levantea, ali je istovremeno cijeli svijet vidio da u kraljevskoj svlačionici nešto "trulo".

Gareth Bale i Lucas Vazquez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida na jedvite su jade, uz pomoć VAR-a i dva jedanaesterca, prošli gostovanje kod Levantea i ostali u utrci za drugo mjesto, možda i naslov prvaka. Kraljevi su slavili s 2:1, uz vrlo kontroverzno suđenje Ignacia Iglesiasa.

Minimalni dodir, odlična gluma Casemira

Najsporniji trenutak dogodio se u 77. minuti, kada je zamahivanje nogom Doukurea prema Casemiru okarakterizirao kao kazneni udarac, iako je jedva očešao veznjaka Real Madrida.

Brazilac je osjetio lagani dodir po nozi, što je iskoristio za teatralni pad i previjanje. Sudac je potom pozvao svoje pomoćnike u VAR kućici i iako sam nije pregledao snimku, što je najspornije u cijeloj situaciji, odlučio je pokazati na bijelu točku. Da je pogledao snimku, lako je moguće da bi promijenio odluku.

SAŽECI S UTAKMICE LEVANTE - REAL

Španjolsko "oko sokolovo" Andujar Oliver otkrio je za Radio Marcu da nema riječi o penalu.

"Nema kontakta između Doukourea i Casemira, pa tako ni riječi o penalu", rekao je Oliver.

Nakon te sporne situacije vidjeli smo i u kakvim je odnosima Gareth Bale, svojedobno najskuplji transfer u nogometnoj povijesti, s ostatkom igrača u momčadi te što za njega znači postizanje pobjedničkog pogotka za Real.

Bale više "nije" dio Real Madrida

Velšanin je dobio odgovornost da izvede kazneni udarac, a to je napravio vrlo mirno i sigurno. Nakon što je zabio, gotovo nitko nije slavio pogodak s njim, a i onaj koji je pokušao, Lucas Vazquez, njegove je ruke Bale bezobrazno odgurnuo sa svojih leđa. Nakon toga je nekoliko svojih igrača u prolazu dao pet, ali sve je to bilo vrlo hladno, bez ikakve emocije.

U nastavku večeri madridski AS izbacio je informaciju zbog čega je i na koga Bale toliko ljutit. Navodno su krivci Marcelo i Courtois.

"Samo priča engleski i uvijek s njim moram komunicirati gestikulacijama", rekao je Marcelo.

"On je golfer. Kada nije na treningu ili utakmici, zatvoren je u kući i igra golf", otkrio je belgijski vratar Courtois.

To je Balea navodno jako pogodilo, a osim toga ni njegov odnos s trenerom Solarijem nije na zavidnoj visini.

"Bale mora 'pojesti travnjak' svaki put kada zaigra", bio je Solarijev savjet kada je dolazio na klupu Real Madrida, što se očito nije svidjelo Velšaninu.

Čini se da Bale odbrojava posljednje mjesece u dresu Real Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider