Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pravo bogatstvo

Otkriveno kakav ugovor je Real spremio za Mbappea: Bogovska plaća i "bolesni" bonus za igrača i njegovog oca

Kraljevski klub ne odustaje, dovođenje francuskog napadača je apsolutni prioritet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S prvim danom 2022. godine Real Madrid će moći poslati službenu ponudu Kylianu Mbappeu.

Napadač PSG-a tada će već biti u posljednjih šest mjeseci ugovora s Parižanima i kao takav će moći slobodno pregovarati s kim god želi, a kako je i sam rekao, želi isključivo u Real.

Ljetni pregovori nisu uspjeli, ali Florentino Perez ne odustaje. Predsjednik Kraljevskog kluba označio je Mbappea kao glavnu metu i učinit će sve da na zimu postignu dogovor o prijelazu, nakon što Parižani nisu prihvatili niti 220 milijuna eura koliko je Real nudio ovo ljeto.

Budući da sad neće morati plaćati odštetu, Perez neće štedjeti na potpisivanju francuskog reprezentativca.

Katalonski Sport, pozivajući se na ABC, piše kako Real priprema galaktičku ponudu za Mbappea. Ponudit će mu trajanje ugovora u trajanju od šest godina, od 2022. do 2028., s godišnjom plaćom od 30 milijuna eura netto. Naravno, bit će tu i bonusa vezanih uz broj nastupa, golove, asistencije, otvorene trofeje…

Međutim, posebna stavka bit će iznos koji će Mbappe dobiti samo za potpis ugovora, tzv. signing on fee. Kako bi bio siguran da će Francuz pristati potpisati šestogodišnji ugovor s Realom, Perez će njemu i njegovom ocu dati između 60 i 80 milijuna eura. To je novac koji će Mbappe dobiti odmah za potpis ugovora, prije nego uopće odjene Realov dres.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider