Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atraktivna i teška skupina

Austrijanci su oprezni: "Rapid je naišao na tvrd orah. Dinamo je najbolja momčad u Hrvatskoj..."

Austrijski mediji su složni u tome da je Rapid dobio teške protivnika u skupinama Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas, u 12 sati započeo je ždrijeb u kojem je jedini hrvatski predstavnik u europskom natjecanju, Dinamo saznao svoje protivnike u skupinama Europske lige.

Tako je ždrijeb spojio Dinamo s belgijskim Genkom, engleskim West Ham Unitedom i bečkim Rapidom. Radi se o prolaznoj skupini u kojoj bi Dinamo vrlo lako mogao dohvatiti prve dvije pozicije koje vode u knock-out fazu europskog natjecanja.

Ako kojim slučajem završe na trećoj poziciji u skupini H, europsko natjecanje nastavljaju u Konferencijskoj ligi. U svakom slučaju, dinamovci mogu biti zadovoljni, što potvrđuje i izjava trenera prve momčadi Damira Krznara:

"Moglo je biti i gore, zadovoljni smo".

gol expired Englezi upozoravaju West Ham: "Najteže će biti u Zagrebu, Dinamo je izbacio Tottenham" divider

Iako je West Ham favorit ove skupine, Dinamo ima više europskog iskustva. Jedna od momčadi koja će pokušati pomrsiti račune zagrebačkoj momčadi jest Rapid.

Njihov sportski direktor Zoran Barišić je zadovoljan ždrijebom, kako kaže radi se o atraktivnoj grupi.

"Dinamo je najbolja momčad u Hrvatskoj, već godinama igraju europska natjecanja. Genk je momčad s kojom smo igrali već nekoliko puta, dok je West Ham atraktivan protivnik. Mislim da možemo napraviti dobar posao u ovoj grupi", rekao je Barišić u intervju za austrijsku televiziju ORF pa dodao.

gol expired Krznar zadovoljan ždrijebom Europske lige: "Moglo je biti i gore, treća pozicija je također cilj'' divider

"Dat ćemo sve od sebe, mislim da se možemo pokazati u najboljem svjetlu".

Austrijska televizija ORF piše da je Rapid naišao na tvrd orah. Iako su dobili atraktivnu skupinu, radi se o teškim protivnicima.

Listovi Die Presse i Der Standar pišu kako je bečka momčad dobila tešku skupinu, dok Kronen Zeitung tvrdi da se radi o već otprije poznatim i nezgodnim protivnicima.

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider