Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
"Atraktivna grupa"

Krznar zadovoljan ždrijebom Europske lige: "Moglo je biti i gore, treća pozicija je također cilj''

Dinamo će prvu utakmicu grupne faze Europske lige igrati 16. rujna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas, u 12 sati održan je ždrijeb u kojem je Dinamo saznao protivnike u skupinama Europske lige.

Tako je ždrijeb spojio Dinamo s Genkom, West Ham Unitedom i bečkim Rapidom koji će igrati u skupini H. Prvi susreti igraju se već 16. rujna, a točni termini i rasporedi utakmica bit će uskoro poznati.

Nakon ždrijeba, trenera Dinama Damir Krznar je iskazao zadovoljstvo.

"Grupa je atraktivna i kompetitivna. Moglo je biti puno gore, zadovoljni smo. Vjerujemo da u ovoj grupi možemo biti najbolji mogući. Pokušat ćemo doći do prve dvije pozicije koje vode u knock-out fazu Europske lige, ali i treća pozicija koja jamči plasman u Konferencijsku ligu, to je jedan od ciljeva", rekao je trener Dinama pa dodao.

"West Ham zvuči najmoćnije od svih protivnika, ali ne smijemo podcijeniti Genk koji dolazi iz jako dobre lige, tu je i austrijski Rapid. Nikoga nisam htio izbjeći ili dobiti. Na ishod izvlačenja skupina ne mogu utjecati, tako da se ne opterećujem time"

gol expired Englezi upozoravaju West Ham: "Najteže će biti u Zagrebu, Dinamo je izbacio Tottenham" divider

Nažalost, Dinamo je zapeo u Ligi prvaka na posljednjoj stepenici. Nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak od tri pogotka iz prve utakmice play-offa Lige prvaka protiv Šerifa. 

“Priča o Ligi prvaka je gotova. Ispunili smo primarni cilj za ovu, to je sudjelovanje u skupinama europskog natjecanja. Prošle sezone je bilo razočaranje što se nismo uspjeli plasirati u Ligu prvaka, ali na kraju je Europska liga ispala najuspješnija sezona u novijoj povijesti kluba", zaključio je Krznar.

Kakvu je Dinamo dobio grupu u EL?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider