Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pravi hit!

Dirljiva scena s Anfielda: Reakcija slijepog navijača na gol Salaha pokazuje ljepotu nogometa

Veliko slavlje nakon pobjede Liverpoola obilježila je scena koja je postala veliki hit.

Proslava navijača Liverpoola (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Nogomet je igra koja sa sobom nosi veliki emotivni ulog, pogotovo na tribinama, s kojih navijači u pravilu vrlo strastveno prate utakmice omiljenih momčadi.

Posebnost nogometa u odnosu na druge sportove su i rijetke promjene rezultata za vrijeme utakmice; svaki gol izrazito je važan, pa izaziva pravi prolom emocija i erupciju tribina. Pogotovo ako se radi o važnom pogotku u presudnoj utakmici, kakva je bila ona između Liverpoola i Napolija u Ligi prvaka.

Jedini strijelac bio je Mohamed Salah koji je u 34. minuti majstorski zabio, pokazat će se kasnije, gol vrijedan osmine finala najelitnijeg klupskog natjecanja. Anfield je eruptirao nakon pogotka, a kamere su uhvatile dirljiv trenutak koji je postao pravi hit.

U glavnoj ulozi je Mark Kearney, slijepi navijač Liverpoola koji je rođen s oštećenim vidom, što ga ne sprječava da redovito ide na utakmice Redsa. Gol voljenog kluba proslavio je sa širokim osmjehom na licu, nakon čega mu je njegov rođak opisao tko je i kako zabio.

Video je postao pravi hit na društvenim mrežama, a Kearney je dan nakon utakmice izjavio da mu mobitel ne prestaje zvoniti: mnogi su mu poželjeli zahvaliti zbog sreće koju im je uzrokovala ova doista krasna scena.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider