Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žrtva taktičke koncepcije

Razočarani Oršić nije mogao puno ponuditi kao bočni: "Njihov desni bek je stalno bio blizu mene…"

Puno se u prvom poluvremenu trošio pomažući lijevom stoperu uslijed čega nije imao dovoljno slobode, a ni snage za svoje juriše po lijevoj strani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za razliku od one rapsodije protiv Tottenhama kada je hat-trickom eliminirao Engleze, Mislav Oršić ovog četvrtka u srazu s još jednim londonskim klubom nije bio ni približno tako ubojit.

Dinamov brzanac bio je svojevrsna žrtva taktičke koncepcije, jer nije igrao kao klasično lijevo krilo već kao lijevi bočni u formaciji 3-5-2. Puno se u prvom poluvremenu trošio pomažući lijevom stoperu uslijed čega nije imao dovoljno slobode, a ni snage za svoje juriše po lijevoj strani.

"Oba dva pogotka smo im poklonili i stvarno je bilo teško poslije igrati, pogotovo poslije prvog gola. Znali smo da ako držimo nulu da će njima biti sve teže, a nama sve lakše i lakše. Nismo uspjeli zadržati tu nulu, ali eto, što je tu je...", izjavio je Oršić za Arenusport poslije utakmice.

"Drugo poluvrijeme smo dobro ušli, sve se događalo na njihovoj polovici i onda opet dobijemo gol", razočarano je ustvrdio Dinamov broj 99.

Za kraj je poručio:

"Činilo mi se da su dosta spremni, njihov desni bek je stalno bio blizu mene. Moramo se okrenuti idućim utakmicama, probati ovo izvući i proći grupu."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider