Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U svečanoj loži

VIDEO Raul emotivno proslavio osvajanje Lige prvaka: Sve grlio pa skočio na ogradu

Real Madrid je pobijedio Liverpool s 1:0 i osvojio Ligu prvaka po 14. put u povijesti.

Raul (Foto: Afp)

Tek što je sudac Clement Turpin odsvirao kraj finalnog dvoboja Lige prvaka, nastala je prava ludnica na Stade de Franceu u Parizu. Nogometaši Real Madrida popadali su na travnjak od sreće, a u svečanoj loži svi su pali u euforiju.

Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka iz VIP sektora u kojem su bili smješteni bivši nogometaši Reala, ali i ostali visoki uzvanici.

Među njima je bio i legendarni napadač Kraljevskog kluba, Raul koji je ludo proslavio još jedan naslov prvaka Europe. Mahao je rukama, grlio sve oko sebe, a potom se i popeo na ogradu. 

Snimku lude proslave možete vidjeti OVDJE.

Legendarni napadač madridskog kluba trenutno obnaša funkciju glavnog trenera Castille, druge momčadi Reala. Za kraljevski klub upisao je 741 nastup, 323 gola i 115 asistencija.

Real srušio Liverpool u finalu Lige prvaka: Courtois junak Madriđana, izludio napadače Liverpoola Real Madrid slavi gol Viniciusa Vinicius slavi pogodaka Luka Modrić i Mohamed Salah Vinicius

Ovom pobjedom Real je stigao do 14. naslova prvaka Europe, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić do petog trofeja Lige prvaka u isto toliko finala.

Osim što je osvojio trofej, kapetan Vatrenih je zaradio još jedno priznanje. Potpisao je produženje ugovora do 30. lipnja 2023. godine po istim financijskim uvjetima.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider