Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sasvim druga priča

Ratnički rekord umjetnika Petkovića: "Lome se koplja oko toga, ali Bruno dobro zna što je on učinio za njegovu karijeru"

Kažu da Bruno Petković igra na "refule", ali kod Nenada Bjelice to je drugi slučaj, kažu u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Nogometaši Dinama bodom protiv Monaca u Ligi prvaka vratili su samopouzdanje, a u podcastu Utakmicu po utakmicu kažu kako je Bruno Petković odigrao ratničku utakmicu, iako je u duši umjetnik.

Napadač Modrih i hrvatske reprezentacije znao je doći na zub javnosti zbog svog trkačkog udjela u utakmicama, ali kad igra za Nenada Bjelicu to nije slučaj, kaže Vlado Boban.

"Ako se ne varam Petković je dobio rekordnih 26 duela u dvije utakmice. Lome se koplja oko njegovog fonda trčanja, ali zna Bruno što je Bjelica učinio za njegovu karijeru. Kažu da igra na refule, ali za njega će igrati malo više. Jako je dobar u ovakvim utakmicama, ne skriva se. On dođe na 30-40 metara od svog gola kad se izvodi aut, kad su tu zadnji vezni, dva braniča, on se tu ponudi xy puta pa odigra na beka. To su kvalitete kad se takav igrač ne boji primiti loptu u takvoj situaciji i toga je protiv Monaca bilo jako, jako puno,“ rekao je Vlado Boban u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Više o ovoj temi, ali i svim ostalim aktualnostima iz proteklog nogometnog tjedna u Hrvatskoj pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u u ponedjeljak od 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Mislite li da je Durdov već spreman za A reprezentaciju? 🤔

📸: Vojko Basic/CROPIX
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX