Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
splitsko stanje uma

FOTO Rakitićeva supruga lajkala hajdukovcu objavu na društvenim mrežama i ponovo zapalila Split

Ma kakav papa, Splićani u svom gradu žele vidjeti jedino Ivana Rakitića. Ludilo ide dalje.

Ivan i Raquel Rakitić (Foto: Profimedia)

Legendarni hrvatski nogometaš Ivan Rakitić na pragu je dolaska u Hajduk, navodno, a navijači Bilih hvataju se za bilo kakvu nadu da će se to dogoditi.

Jučer su dvije instagramske objave zapalile Split, ali na koncu je euforiju smirila njegova supruga Raquel otkrivši kako je putovao na rođendan kćeri kao iznenađenje, no jedan njezin "like“ ponovo je rasplamsao maštu navijača.

Korisnik na instagramu komentirao je "Čekamo vas više“, a Ivanova supruga stavila je srce na nju i kao šibica ponovo zapalila splitsko ludilo.

Objava koju je lajkala Raquel Objava koju je lajkala Raquel (Foto: Screenshot)

Hajdukovci prate Raketin svaki korak

Hajdukovci su se jučer cijeli dan osluškivali što se događa s Rakitićem.

Ivan je prvom fotografijom otkrio kako odlazi na put, dok je na drugoj iz aviona snimio oblake i bilo je jasno kako je na letu.

Budući da posljednjih dana medijima putuje informacija da je bivši legendarni hrvatski reprezentativac sve dogovorio s Hajdukom, mnogi su povjerovali da je na putu prema Splitu.

To ipak zasad još uvijek nije slučaj. Njegova supruga, Raquel Mauri, otkrila je kako je Ivan putovao iznenaditi njihovu kći za rođendan.

Fotografirala je i objavila prerušenog Ivana uz presretnu Altheu te nekoliko zajedničkih fotografija, međutim sudeći po „lajku“ koji je opalila, čini se kako se sprema za Split.

Ivan Rakitić Otkriveno gdje je putovao Rakitić dok su hajdukovci cijeli dan bili na iglama divider

Ivan Rakitić na Poljudu Ivan Rakitić objavom na Instagramu zapalio Split: Je li vrijeme za povijesni transfer Hajduka divider

Ivan Rakitić Split će gorjeti! Ivan Rakitić sve dogovorio, evo kada stiže u Hajduk! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sretan rođendan španeru Vatrenih i 'plavoj devetki'! 🥳

Hvala ti za one trenutke protiv Brazila, uz želju da se iznenađenje slične magnitude dogodi i sutra na Allianz Areni... 🥳😍🇧🇷
Još jedna zanimljivost iz derbija... ✅️⚽️
Navijačka prepucavanja... 😂⚽
UŽIVO Povijesni event u Sferi: UFC 306 na najatraktivnijoj lokaciji na svijetu, produkcija će biti deset puta skuplja nego inače

Uključite se u prijenos >>> https://rb.gy/m8ji5a