Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"najbolji igrač cityja"

Društvene mreže bez milosti za tragičara Real Madrida: Urnebesna fora obilazi svijet

Društvene mreže preplavljene su komentarima, GIF-ovima, posprdnim komentarima nakon katastrofalne predstave Raphaela Varanea u utakmici protiv Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Raphael Varane bio je tragičar utakmice Manchester Cityja i Real Madrida u kojoj su njegove dvije pogreške koštale Kraljeve ispadanja iz Lige prvaka. 

Manchester City slavio je s 2:1, baš kao i u prvoj utakmici, no za razliku od prve ovoga je puta stoper Reala krivac za oba gola Građana. Varane je u obje situacije praktički namjestio gol Cityja, zbog čega društvene mreže nisu imale milosti. 

gol expired Lovren debitirao za Zenit i odmah osvojio trofej: Ćorluka zabio gol nakon loše Dejanove reakcije divider

Društvenim mrežama kruže brojne fore na račun francuskog stopera, no jedna, čiji je autor nepoznat, obilazi svijet.

Na kratkom videu vide se dvojica vojnika kako pokušavaju na silu provaliti kroz vrata, no ne uspjevaju. Autor videa je ispod njih stavio imena napadača Manchester Cityja: Sterling i Gabriel Jesus. 

gol expired Tragičar Reala preuzeo krivnju na sebe i pokušao objasniti svoje katastrofalne pogreške divider

Nakon nekog vremena u kadar ulazi treći vojnik, ispod kojeg stoji ime Varane, koji dolazi do vratiju i otvara ih rukom na suprotnu stranu od one na koju su dvojica ranije spomenutih htjeli provaliti. 

Tu su još brojne fore na račun Varanea, a sve se bazira na tome kako će reagirati njegovi suigrači i trener Zidane kada se ovaj nakon utakmice pojavi u svlačionici. Najbolje fore pogledajte u nastavku.

gol expired Zidane prvi put u karijeri ispao iz Lige prvaka: Pokopao ga vlastiti igrač, ovako loša partija rijetko se viđa divider  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider