Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moja odgovornost"

Tragičar Reala preuzeo krivnju na sebe i pokušao objasniti svoje katastrofalne pogreške

Raphael Varane je preuzeo krivnju na sebe nakon ispadanja Real Madrida iz Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida oprostili su se od Lige prvaka nakon što su i u uzvratu u Engleskoj poraženi od Manchester Cityja s 2:1. Oba gola engleski je sastav postigao nakon katastrofalnih pogrešaka inače pouzdanog francuskog stopera Raphaela Varanea.

Kod prvog gola je izgubio loptu u svom šesnaestercu, a kod drugog je glavom dodao Gabrielu Jesusu i izbacio ga u jedan na jedan situaciju s vratarom Reala. Nakon utakmice Varane nije skrivao razočaranje i preuzeo je u potpunosti odgovornost na sebe.

gol expired Cristiano Ronaldo srušio rekord koji je stajao desetljećima divider

"Želio sam stati pred kamere jer je ovaj poraz u potpunosti na meni. Moram to prihvatiti. Ja sam odgovoran za ovaj poraz. Greške se skupo plaćaju i nemam opravdanja za svoje. To se događa u nogometu i moram to prihvatiti. Dali smo sve od sebe na travnjaku i jako sam tužan zbog svojih suigrača. Imali smo priliku kod 1:1 da prođemo dalje, no stvari su otišle u pogrešnom smjeru", kazao je Varane i nastavio.

"Dobro sam se osjećao na travnjaku. No možda smo u početku previše riskirali i za to platili. Takve pogreške mi se ne događaju često u karijeri", kazao je francuski stoper pa otkrio kako su njegovi suigrači u svlačionici reagirali nakon ispadanja.

gol expired Zidane prvi put u karijeri ispao iz Lige prvaka: Pokopao ga vlastiti igrač, ovako loša partija rijetko se viđa divider

"Nismo morali puno razgovarati. Svi znaju da sam jako tužan. No bitno je da imamo karakter i da se vratimo bolji i jači. Bit će ovo teška noć za mene. Ja sam natjecatelj i danas sam podbacio", zaključio je Varane.

Manchester City igrat će u četvrtfinalu protiv Lyona, koji je uspio obraniti prednost protiv Juventusa. Podsjetimo, francuski klub je u prvoj utakmici slavio s 1:0, a sinoć je poveo u Torinu, primio dva gola do kraja, ali je prošao dalje zahvaljujući golu u gostima.

gol expired Šok u Torinu: Juventus ispao iz Lige prvaka! Utakmicu obilježili sporni penali i dvije majstorije divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider