Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurila snimka

Incident na treningu Reala: Ramos poludio na mladog igrača, Modrić ga smirivao

Stariji igrači, među kojima i Luka Modrić, morali su intervenirati nakon što je Ramos izgubio kompas na treningu Reala.

Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Real Madridu ne ide dobro u zadnje vrijeme – Kraljevski klub nalazi se u krizi kakva se gotovo i ne pamti u povijesti kluba.

U narušenu atmosferu oko prvaka Europe nadovezao se i video visokih tenzija s treninga koji se pojavio u španjolskim medijima. Na videu se vidi kako je kapetan Sergio Ramos u potpunosti izgubio kompas i poludio na mladog igrača Sergija Reguliona.

Incident se dogodio za jedne vježbe u kojoj su se igrači dodavali rukama pokušavajući doći do protivničkog gola. Regulion je pri pokušaju zaustavljanja Ramosa ''zakačio'' kapetana po licu, a on je nakon tog poteza izgubio kompas.

Najprije je napucao loptu prema licu 21-godišnjeg lijevog beka uz popratne ''lijepe riječi''. Nakon toga je, dok su igrači odlazili s terena, još jednom napucao loptu prema Regulionu, ovoga puta preciznije – nakon prijeteće gestikulacije pogodio ga je u nogu.

Intervenirali su stariji igrači, među njima i Luka Modrić koji je smirio kapetana. Ramos se nakon incidenta porukom na Twitteru ispričao Regulionu.

''Možda to ne izgleda tako, ali ovo su prilično česte situacije. Ipak, to nije izgovor, moja reakcija nije trebala biti takva'', napisao je Ramos, a Regulion je prihvatio njegovu ispriku, napisavši da je ''uvijek uz svoju momčad i kapetana.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider