Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac

Mierez nakon dvoboja s Dragovoljcem završio u bolnici, ne sjeća se dijela utakmice?

Osijek vjerojatno neće moći računati na Ramona Miereza za susret Prve HNL s Rijekom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka preokretom su slavili kod Hrvatskog dragovoljca s 3:1 u susretu 22. kola Prve HNL, a njihov napadač Ramon Mierez nakon dvoboja završio je u bolnici.

U 50. minuti susreta pri rezultatu 1:1  argentinski nogometaš je zaradio težak udarac u dvoboju s Matijom Friganom. Nogometaš domaćeg sastava pokušao je izbiti loptu koja je odsjela na prečki, ali slučajno je kopačkom u glavu pogodio Miereza.

Sudac nije vidio taj duel, ali je na intervenciju VAR-a pregledao snimku i opravdano dosudio kazneni udarac za goste. Osječani su to iskoristili i zabili za preokret.

gol expired Hajduk nakon lutrije jedanaesteraca ispao iz Lige prvaka, navijači ih ispratili pljeskom divider

Nažalost, Mierez nije prošao bez posljedica. Zbog udarca u glavu bio je vidno izgubljen na terenu, a iz igre je izašao u 70. minuti dvoboja. Po povratku u Osijek, odveli su ga u bolnicu na CT glave, gdje su ustanovili da je zaradio potres mozga.

Prema riječima iz redova osječke momčadi Mierez se uopće ne sjeća posljednjih dvadeset minuta utakmice, odnosno od 50. minute susreta kada je zaradio udarac u glavu. 

Liječnici su mu naredili strogo mirovanje, a još uvijek nije poznato hoće li ga trener Nenad Bjelica imati na raspolaganju za važan dvoboj s Rijekom u Gradskom vrtu.

Pogodak Osijeka s bijele točke

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider