Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jadan leo

Rakitić se pohvalio sjajnim fotkama: Valjda se Messi neće ljutiti, na jednoj nije baš dobro ispao

Ivan Rakitić podsjetio nas je na nešto zbog čega smo padali u trans.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Ivan Rakitić nastavio je objavljivati najdraže trenutke iz svoje karijere na svom profilu na  Instagramu. Nakon podizanja pehara sa Sevillom i Barcelonom, klubovima u kojima je osvojio doslovno sve što je u nogometu mogao, Raketa se osvrnuo i na ono što smo gledali prije dvije godine.

Za početak je objavio sjajne kadrove iz veličanstvene pobjede Hrvatske protiv Argentine. Bilo je to u drugom kolu Svjetskog prvenstva kada je Hrvatska šokirala i razbila Argentinu predvođenu Lionelom Messijem.

gol expired Modrić odigrao ulogu u pregovorima u Realu: Zvijezda Madriđana promijenila ploču nakon izjave koja je podigla prašinu divider

Bila je to jedna od najvećih pobjeda u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije iako treba podsjetiti da je Hrvatska na svjetskim i europskim prvenstvima pobjeđivala i Njemačku, Italiju, Španjolsku, Englesku, Nizozemsku, gotovo sve najveće nogometne nacije.

Ono što je na fotografijama koje je objavio Rakitić mnogima upalo u oko jest i trenutak kada Ivan prolazi pored nemoćnog mu kolege iz Barcelone, Lea Messija (prolistajte udesno).

Nadamo se da se Leo neće naljutiti iako znamo da veliki igrači imaju i velika ega. No Rakitića možda više nije ni briga jer gotovo sigurno nakon ove sezone, kada god ona završi, Ivan napušta Blaugranu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider