Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brzo se vratio

Rakitić sa Sevillom zaustavio Barcelonu na Camp Nouu

Ivan Rakitić brzo se vratio na svoj bivši stadion...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se igralo službeno peto kolo La lige, Barcelona i Sevilla odigrali su na Camp Nouu svoju tek treću utakmicu u sezoni. Sevilla je uspjela zaustaviti zahuktalu Barcu i osvojiti bod.

Bilo je 1:1, a susret je nakon pet sezona kao gost igrao i i naš Ivan Rakitić.

Sevilla je povela u 8. minuti pogotkom Luuka de Jonga, no samo dvije minute poslije Coutinho je iskoristio pogrešku gostujućeg kapetana Jesusa Navasa koji mu je idealno ostavio loptu za pogodak nakon što je pokušao zaustaviti Messijevo dodavanje prema Brazilcu.

gol expired Je li ovo moguće? Nakon debakla Uniteda, Liverpool šokantno primio čak sedam pogodaka divider

Do kraja utakmice je bilo nekoliko pokušaja s obje strane, a najbolju priliku za Barcelonu imao je u sučevom dodatku Trincao, ali je njegov udarac iz izgledne situacije obranio gostujući vratar Bono.

U povratku na Camp Nou u Sevillinom dresu Ivan Rakitić je odigrao dobrih 78 minuta.

U ranijem poslijepodnevnom terminu nogometaši Real Madrida preuzeli su vodstvo na ljestvici španjolskog prvenstva nakon što su na gostovanju pobijedili Levatne sa 2-0. Pobjedu aktualnom španjolskom prvaku donijeli su Vinicius Junior (16) i Karim Benzema (90+5). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 89. minute.

"Kraljevski klub" vodi sa 10 bodova i utakmicom manje, ispred Betisa sa devet te Real Sociedada i Villarreala sa po osam bodova.

gol expired Skandal u Italiji: Napoli se nije pojavio na utakmici s Juventusom, pravila su jasna divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider