Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv intervju

Rakitić poslao poruku predsjedniku Barce i otkrio zašto su svi bili iznenađeni kad je stigao u kamp

Ivan Rakitić dao je zanimljiv intervju za španjolski radio Cope te progovorio o svojoj poziciji i budućnosti u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić priprema se za nastavak sezone La Lige. Španjolci se nadaju da će prvenstvo biti nastavljeno 12. lipnja, a od ponedjeljka su prvoligaški i drugoligaški klubovi počeli trenirati u skupinama od po deset igrača.

"Bilo je zaista posebno ponovno trenirati zajedno, u grupi. Od danas se ponovno osjećam kao nogometaš! Poštujemo cijelu situaciju, držimo se pravila, ali se također jako veselimo treninzima i nastavku sezone. Nakon treninga smo se presvukli i otuširali kod kuće", objasnio je Rakitić te nadodao zanimljiv detalj:

"Kada sam stigao u naš kamp Ciutat Esportiva, svi su bili iznenađeni mojim izgledom, rekli su mi: 'Ivane, ti si se promijenio!'. Sada sam u boljoj fizičkoj spremi nego što sam bio na početku sezone.''

Međutim, Rakitića se neprestano gura na odlazak iz Barcelone. Među zadnjima se spominjao transfer u kojem bi se osigurao dolazak Miralema Pjanića iz Juventusa. Iako mu važeći ugovor vrijedi do idućeg ljeta…

"Kada smo potpisali ugovor, ideja je bila da ga odradim do kraja. Također, ideja je bila da igram, ali ja sam miran. Volio bih samo da je u nekim situacijama netko iz kluba javno rekao: 'Rakitić ostaje u klubu' i tako prekinuo glasine. Predsjednik Bartomeu nije mi rekao ništa. Možda nas sada sluša i sutra se javi", poručio je Rakitić predsjedniku.

Dolazak sjajnog Interova napadača Lautara Martineza na Camp Nou u sklopu velike razmjene igrača tema je već danima, a hrvatski veznjak također se spominje kao jedan od igrača koji bi mogao put Milana.

"Ako Lautaro dođe, nitko sretniji od mene, ali nema ništa s cijelom tom pričom. Želim razmišljati samo o Barceloni. No istina je da nikad nisam potpuno zatvorio vrata nekoj velikoj promjeni u karijeri", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider