Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U lovu na ''nemoguće''

Rakitić najavio još jedan povijesni podvig Barcelone: Ovo nas je osnažilo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić vjeruje da Barcelona u srijedu može nadoknaditi poraz od 0-3 iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa, no mora odigrati bolje nego u posljednjim susretima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je nedavno protiv PSG-a pokazala kako može nadoknaditi i ''nemoguće'', a upravo to će joj biti potrebno kako bi nadoknadila tri gola protiv Juventusa iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

"Naravno da možemo preokrenuti taj rezultat budemo li igrali kao protiv PSG-a ili Seville. No, moramo popraviti neke stvari u igri", rekao je Rakitić nakon subotnje prvenstvene pobjede od 3-2 nad Real Sociedadom. Barcelona je prošlo kolo bila poražena u Málagi s 0-2, a prije toga je izgubila i u Torinu od Juventusa.

"Da, moramo popraviti neke stvari, sada je najvažnije da nastavimo skupljati bodove", rekao je hrvatski reprezentativac po izlasku s terena.

Šest kola prije kraja prvenstva Barcelona se nalazi na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg Real Madrida i s utakmicom više.

"Ova pobjeda nad Real Sociedadom nas je osnažila, bila je važna uoči nastavak", istaknuo je 29-godišnji vezni igrač. "Prvo poluvrijeme odigrali smo doista dobro, igrali su visoki presing pa nije bilo lako, no stvarali smo prilike za gol", dodao je.

U srijedu Barcelona pred svojom publikom igra protiv Juventusa, tražeći put u polufinale Lige prvaka koju je osvojila 2015.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider