Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za ostanak

Rakitić jako razočaran: Iskritizirao vlastitu momčad i pohvalio navijače Barcelone

Barcelona je pobijedila Sevillu s 3:0 u 20. kolu La Lige, a Ivan Rakitić bio je vidno razočaran igrom svoje momčadi…

Ivan Rakitić i Youssef En-Nesyri (Foto: Afp)

Rakitićeva Sevilla šaptom je pala na Camp Nouu. Barcelona je u drugom poluvremenu pregazila Andalužane zabivši im tri gola te je na taj način pobjegla Real Madridu na osam bodova prednosti.

Luka Modrić protiv Barcelone Modrić najveća Realova dvojba: Je li na pragu odlaska iz Madrida!? Kritike se roje, a čeka ga šleper zelembaća divider

Bivši hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta u dresu Seville. Uklopio se u sivilo svoje momčadi. Nakon utakmice Rakitić bio je prilično razočaran. Kritički se osvrnuo na igru Seville, koja je ove sezone opasno potonula i bori se za ostanak u La Ligi.

„Da biste se mogli čemu nadati na Camp Nouu, morate igrati puno hrabrije. Ako ovdje kalkulirate i čekate, nemate previše šanse. Barcelona to u pravilu iskoristi, a tako je bilo i ovaj put. Trebali smo biti puno hrabriji, uzeti loptu i pokušati nešto napraviti prema naprijed. Ništa od toga nismo napravili“, kazao je Rakitić za DAZN.

Hrvatski veznjak najblistaviji dio karijere proveo je u Barceloni, u čije je redove prešao iz Seville 2014. i zadržao se u njoj šest godina, a onda se opet vratio na Sanchez Pizjuan. Rakitić se zahvalio navijačima Barcelone na dočeku.

„Divno su me dočekali. U Barceloni sam proveo nevjerojatne godine, a navijači su uvijek bili sjajni prema meni. Jako sam im zahvalan na toplom dočeku i aplauzu na otvorenoj sceni“, kazao je Rakitić.

Nakon 20. kola La Lige, Barcelona je prva na ljestvici s 53 boda, a Sevilla je tek 16. s 21 bodom i ima samo dva boda više od Cadiza i mjesta koje vodi u Segundu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider