Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moguće da obojica odu

Drama na Etihadu: Jedan od najboljih igrača Cityja šokirao klub zbog Guardiole

Raheem Sterling odbija potpisati novi ugovor s Manchester Cityjem dok se ne riješi budućnost Pepa Guardiole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Manchester Cityja i jedan od najboljih engleskih nogometaša Raheem Sterling čeka rasplet situacije vezane za Pepa Guardiolu prije nego što potpiše novi ugovor s Građanima.

Trenutni Sterlingov ugovor s Manchester Cityjem traje do ljeta 2023. godine, ali klub je već sada voljan produžiti njegov ugovor kako bi ga obvezao na još dulji period. Iako je prošlo samo 12 mjeseci otkako je Sterling potpisao najnovije produljenje, aktualni engleski prvak spreman je Sterlingu ponuditi uvjete koji će povećati njegovu plaću na 450 tisuća funti tjedno.

gol expired Sjajna asistencija Kovačića: Man City okrenuo Chelsea u uzbudljivoj utakmici divider

No prema pisanju engleskih medija, bivši igrač Liverpoola trenutačno odbija produžiti ugovor dok se ne riješi budućnost Pepa Guardiole. Naime, Sterling je upravo pod španjolskim stručnjakom postao jedan od najboljih igrača na svijetu i jasno je da mnogo toga ovisi o Pepu.

Stvar je u tome da su sve veće glasine o potencijalnom Guardiolinu odlasku na kraju sezone, dok mu aktualni ugovor istječe na ljeto 2021. Indikativno je i to da Guardiola nikada nije započeo petu sezonu u nekom klubu, što je potaknulo nagađanja.

Čak i da Guardiola ostane menadžer Cityja do 2021. godine, mnogi sumnjaju da će potpisati novi ugovor, a to bi mogao biti i početak kraja za Sterlinga u Manchesteru, jer interes za njega pokazalo je nekoliko velikana, uključujući i trofejni Real Madrid.

gol expired Hazard u misiji za Real: ''Kad bih ga samo mogao dovesti… bio bi najbolji na svijetu za koju godinu'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider