Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poslastica kola

Sjajna asistencija Kovačića: Man City okrenuo Chelsea u uzbudljivoj utakmici

Hrvatski veznjak bio je ponajbolji igrač svoje momčadi u engleskom derbiju kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 13. kola Premier lige Manchester City je u subotu na Etihadu protiv Chelsea slavio s 2:1, te i dalje zaostaje devet bodova za vodećim Liverpoolom.

Gosti su poveli 21. minuti kada je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odlično uposlio Kantéa, koji je utrčao u 16-erac i zatresao mrežu.

Osam minuta kasnije Manchester City je izjednačio. Kevin De Bruyne je opalio s vrha kaznenog prostora, lopta je okrznula Chelseajevog braniča Zoumu i završila je u mreži.

gol expired Legenda koja je Mandži dala nadimak za GOL.hr: ''Znate priču kad je Ronaldo izgubio pa su mu se svi smijali? divider

Domaćini u 37. minuti dolaze do preokreta, a strijelac je nakon solo akcije bio Riyad Mahrez. U drugom poluvremenu nije bilo pogodaka, iako je Manchester City imao nekoliko dobrih prigoda.

Kovačić je odigrao cijeli susret i pružio vrlo dobru partiju za Chelsea.

U subotnjim susretima gosti su slavili u šest utakmica, a blizu poraza bio je i Arsenal. "Topnici" su na domaćem terenu protiv predzadnjeg Southamptona izvukli remi (2-2), i to pogotkom Lacazettea u sudačkoj nadoknadi (90+6).

Rezultati by SofaScore
 
 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider