Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
budimir pokrenuo preokret

Slavlje Nadala nakon gola Mallorce bit će GIF godine, legenda NBA lige se "oduzela" nakon ulaska u Primeru

Rafael Nadal i Steve Nash burno su proslavili ulazak Mallorce u Primeru.

Rafa Nadal slavi treći pogodak Mallorce (Screenshot)

Španjolski tenisač i drugi igrač svijeta Rafael Nadal veliki je navijač nogometnog kluba Mallorce, otoka na kojem je rođen. On je u nedjelju navečer bio dio povijesti na Son Moix stadionu u Palmi, gdje je Mallorca nadoknadila 0:2 protiv Deportiva iz prve utakmice, te pobjedom 3:0 izborila povratak u najviši rang španjolskog nogometa nakon šest godina izbivanja.

Ante Budimir bio je strijelac vodećeg pogotka za Mallorcu, nakon kojeg mu je zapljeskao i veliki Rafael Nadal. Oduševljenje El Matadora na tribinama bilo je još veće u 62. minuti nakon je Salva Sevilla pogodio iz slobodnjaka za 2:0, a ludom slavlju prepustio se u 82. nakon gola Abdona Pratsa za konačnih 3:0.

Njegovo "bacanje" ruke u zrak nakon trećeg gola mogao bi biti jedan od najboljih GIF-ova godine.

SLAVLJE RAFAELA NADALA

Nije Rafa Nadal bio jedini velikan nekog drugog sporta koji je slavio uspjeh Mallorce. Suvlasnik Mallorce je i legendarni NBA košarkaš Steve Nash, koji je burno proslavio ulazak svog kluba u Primeru.

On i njegov partner s kojim je kupio dionice Stu Holden objavili su video na kojem žestoko uz šampanjac slave ulazak španjolskog kluba u Primeru nakon šest godina izbivanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider