Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovorena i dva dolaska

Radikalan potez Barcelone koju čeka nezapamćeno ljeto: Samo tri igrača nisu na prodaju

Lionel Messi jedan je od trojice igrača Barcelone koji nisu na prodaju ovo ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona se priprema za ljeto pospremanje, jer izgleda da je trener Quique Setien dobio odriješene ruke za rezove i drastične promjene u prvoj momčadi.

Prema tome, Lionel Messi je jedan od trojice igrača koji su pošteđeni ovom radikalnom odlukom kad se jednom otvori prijelazni rok.

Uz Messija, za svoje mjesto u Barceloni trenutno se ne moraju brinuti još vratar Marc-Andre ter Stegen i veznjak Frenkie de Jong, koji su navodno jedini sigurni igrači ovog ljeta, prenosi ESPN.

Nije tajna da Barca ima nekoliko igrača na meti, ali zbog financijskih poteškoća uzrokovanih koronavirusom očekuje se da katalonski div više favorizira razmjenu igrača, a ne unosne transfere.

Međutim, Barcelona je već dogovorila dolazak dvojice igrača ovog ljeta. Francisco Trincao, koji bi trebao stići iz Brage za 31 milijun eura.
20-godišnji napadač ima pred sobom svijetlu budućnost, a dosad je postigao sedam golova i podijelio devet asistencija u 30 utakmica u svim natjecanjima ove sezone.

Njemu bi se, također, trebao priključiti i 17-godišnji veznjak Pedri, koji bi trebao stići iz Las Palmasa uz naknadu od pet milijuna eura. Ove sezone je u La ligi 2 već postigao tri gola i upisao četiri asistencije u 26 ligaških utakmica.

gol expired Roberto Carlos otkrio još neispričane detalje iz Reala: ''Noć prije finala s Juveom bili smo budni do četiri ujutro'' divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider