Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispričao najdraži trenutak

Roberto Carlos otkrio još neispričane detalje iz Reala: ''Noć prije finala s Juveom bili smo budni do četiri ujutro''

Legendarni lijevi bek Brazila Roberto Carlos u jednoj priči osvrnuo se na neke aspekte svoje karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roberto Carlos stigao je u Real Madrid 1996. godine, pridruživši se momčadi Fabija Capella. U Madridu se zadržao sve do 2007. godine i ostao upamćen kao jedan od najvećih braniča Reala u njegovoj povijesti.

Brazilac se za ''The Players Tribune'' osvrnuo na neke aspekte i način na koji je provodio život.

''Prilikom dolaska u Real Madrid otišao sam u Cibeles. Cibeles je jedno od najsimpatičnijih mjesta. No, za ljubitelje nogometa to ima dodatno značenje. Cibeles je mjesto na kojem se Real Madrid (a ujedno i španjolska nacionalna reprezentacija) okuplja kako bi proslavili njihovi naslovi'', započeo je Roberto Carlos.

''Debi na Bernabeu, pred 80.000 ljudi. Bilo je fenomenalno! Bio je to jedan od najboljih dana mog života'', dodao je.

Legendarni reprezentativac Brazila potom je otkrio posebnost u vezi Lorenza Sanza.

gol expired Luku Modrića sin uvalio u probleme sa zakonom: "Idi po tatu da mu napišem kaznu" divider

''Lorenzo Sanz je čovjek koji me doveo u klub. Živio je za Real Madrid. Kada smo odigrali neriješeno ili izgubili, pustio bi nas na miru. Ali kada bismo osvojili naslov, bio bi prvi koji nas je zagrlio. Bio nam je poput oca. Nikad ga nisam zvao Lorenzo Sanz, za mene je on uvijek bio predsjednik'', rekao je bivši lijevi bek Reala pa se osvrnuo na noć prije sedme titule u Ligi prvaka.

''Te sezone smo izgubili u prvenstvu, a Juventus je treću godinu zaredom igrao finale Lige prvaka. Noć prije finala nitko od nas nije mogao spavati. Obično smo išli spavati oko 10 sati navečer, ali tog dana smo ostali u predvorju budni do četiri ujutro i pričali jedni drugima priče'', objasnio je Roberto Carlos te nastavio:

''Nikad neću zaboraviti tu noć nakon finala i pobjede protiv Juventusa. Uputili smo se do Plaza de Cibeles. Ulice su bile preplavljene stotinama tisuća ljudi. Kad bih morao odabrati svoj najdraži trenutak tijekom svih godina u Realu, bio bi taj trijumf'', zaključio je Brazilac.

gol expired Prošle su tri godine otkako je Cristiano Ronaldo zauvijek promijenio povijest Lige prvaka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider