Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
messi poludio

Barcelona u pohod na Ligu prvaka kreće s novim trenerom? "Ovaj je poraz jednostavno previše"

Quique Setien možda neće sjediti na klupi Barcelone u kolovozu kada se nastavi Liga prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da je trener Barcelone Quique Setien svjestan toga da su mu vrlo vjerojatno odbrojeni dani u katalonskoj prijestolnici.

Na konferenciji za medije nakon šokantnog poraza Barcelone od Osasune, u kombinaciji s Realovim osvajanjem naslova prvaka, Setien je djelovao kao čovjek na odlasku.

gol expired Luka Modrić poigravao se s igračima Villarreala: "Luka, prestani. Obitelji ovo gledaju" divider

"Osjećam se tužno i frustrirano. Poraz je nepošten, današnji poraz je jednostavno previše. Bila je to kopija brojnih naših loših utakmica ove sezone", kazao je Setien, koji je nakon toga bio suočen s pitanjem hoće li voditi Barcelonu i u nastavku Lige prvaka.

"Nadam se da hoću. Ne znam. Slažem se s Messijem oko nekih stvari. Samokritičnosti prije svega. Ako ovako nastavimo...", kazao je Setien, koji je u 22 utakmice na klupi Barcelone upisao 14 pobjeda te po četiri remija i poraza.

Podsjetimo, nakon utakmice i poraza eksplodirao je i Leo Messi, koji je također dao naslutiti da mora doći do promjena ako žele imati bilo kakve šanse u Ligi prvaka. 

Barcelonu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka očekuje Napoli, koji u Kataloniju dolazi s rezultatom 1:1 iz prve utakmice.

gol expired Modrić i društvo ispisali povijest Reala: Prestigli čuvenu generaciju, a nije daleko ni najveća u povijesti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider