Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od iduće sezone

Posao iz snova: Bogataši koji imaju asa u rukavu ponovno ujedinjuju Guardiolu i Xavija?

Prema izvještaju ''Le 10 Sporta'', čelnici PSG-a razmišljaju o ujedinjenju Pepa Guardiole i Xavija od iduće sezone u Parizu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola mogao bi se iduće sezone ponovno ujediniti sa svojim bivšim igračem Xavijem u PSG-u, tvrde izvještaji iz Francuske.

Xavi je uživao u zlatnoj eri s Barcelonom prije odlaska u katarski klub Al-Sadd 2015. godine, a povukao se ove godine kako bi postao menadžer u Dohi. No kako tvrde neki izvještaji, čelnici PSG-a razmišljaju o potezu koji bi doveo Španjolca i glavni grad Francuske kao pomoćnika Pepu Guardioli sljedeće sezone.

Aktualni trener PSG-a Thomas Tuchel ima ugovor s prvakom Francuske do 2021. Godine, ali je također povezivan s prelaskom u Bayern München. S druge strane Guardioli iste godine ističe ugovor sa Cityjem, ali je negirao špekulacije kako u ugovoru ima klauzulu koja bi mu omogućila odlazak na kraju ove sezone.

Međutim, PSG ohrabruje činjenica da je City u velikom zaostatku u prvenstvu za Liverpoolom te će u Ligi prvaka morati preko Reala izboriti četvrtfinale. Na ruku PSG-u ide i to što je jedina momčad koja može parirati plaći od dva milijuna eura mjesečno koliko Guardiola trenutno zarađuje.

Španjolski trener je već četvrtu sezonu za kormilom Cityja i osvojio je sve što je mogao u Engleskoj, a ako ponovno ne zapne u Ligi prvaka, stvari bi se lako mogle zakotrljati. Također, Xavi i on se međusobno jako poštuju.

gol expired Ogorčena bitka za vlast i milijune: Šuker šokirao suparnike u HNS-u i ''minirao'' Dalića divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider