Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaokret u momčadi

Veliki remont PSG-a: Deset zvijezda na izlaznim vratima

Osvajanje francuskog prvenstva danas je za PSG utješna nagrada, ona kojom može malo ublažiti bol nakon novog ispadanja iz Lige prvaka.

Dani Alves i Edinson Cavani (foto: AFP)

Nada u osvajanje Lige prvaka za PSG je završila već u osmini finala. Nakon pobjede od 2:0 na Old Traffordu PSG je već bio jednom nogom u četvrtfinalu, ali onda je uslijedio novi hladan tuš. ManUtd kreirao je preokret i izbacio Parižane.

Prema francuskom ''Le Parisienu'', klub sada želi napraviti zaokret i riješiti se nekoliko zvijezda u momčadi. Prvi među njima trebao bi biti Gianluigi Buffon, kojem na kraju sezone istječe ugovor.

U tu priču ulazi i brazilski veteran Dani Alves, koji već neko vrijeme flertuje s engleskom Premierligom, a uprava sprema reći zbogom i napadačkoj zvijezdi Edinsonu Cavaniju. Urugvajac je postigao 133 gola u 182 utakmice za PSG.

U dresu francuskog kluba nisu se snašla ni dvojica njemačkih igrača, Julian Draxler i Eric Maxim Choupo-Moting. Ni jedan se nije ustalio i postao neizostavni član udarnih 11. Osim njih, PSG se želi rastati i od Thomasa Meuniera, Christophera Nkunkua, Layvina Kurzawe i Stanleya Nsokija, dok je oproštaj s Adrienom Rabiotom već odavno jasan.

Cavani napušta PSG, a Icardi Inter: Najpoznatija agentica sad igra na kartu djece Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Icardi (Foto: Facebook) +2 Wanda Nara (Screenshot)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider