Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Plus rekordnu plaću

PSG daje Mbappeu potpunu kontrolu, potpiše li novi ugovor: Moći će birati vlastitog šefa

Kylian Mbappe ima još mjesec i pol dana aktualnog ugovora s PSG-om.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paris Saint Germain ponudio je Kylianu Mbappeu potpunu kontrolu sportskog projekta kluba u očajničkom pokušaju da ga zadrži u Francuskoj.

Zvijezdi PSG-a istječe ugovor na kraju sezone i navodno je jako blizu potpisa s Real Madridom, ali samo šest tjedana prije nego što bi trebao postati slobodan agent francuski klub ponudio mu je senzacionalan ugovor.

Nikad viđeni uvjeti i rekordan bonus

Španjolski mediji tvrde kako je PSG ponudio Mbappeu da postane "šef projekta" od sljedeće sezone pa nadalje, odnosno mogućnost odabira vlastitog trenera i suigrača. To bi značilo da bi imao moć utjecati na sudbinu trenutačnog šefa Mauricija Pochettina.

Kylian Mbappe Procurili detalji Mbappeovog gigantskog ugovora u Realu: Odradi li ga do kraja, mogao bi zaraditi skoro četvrt milijarde eura divider

Uz potpunu kontrolu svlačionice PSG će mu dati i plaću kojom bi postao najbolje plaćeni nogometaš na svijetu s mjesečnim primanjima od 4.750.000 eura. Sky Sports pak tvrdi kako će mu PSG dati bonus za potpis novog ugovora od čak 100.000.000 eura

Španjolski mediji pak pišu kako je Mbappe već sve dogovorio s Real Madridom te kako nema tog novca za koji će potpisati još jedan ugovor u Gradu svjetlosti. Dodaju kako će službeno objaviti svoju odluku poslije velikog finala Lige prvaka 28. svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider