Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njezina je zadnja

Ipak preokret: PSG nudi 60 milijuna eura, čeka se njezin odgovor

Icardi je u Pariz stigao u rujnu prošle godine na posudbu uz mogućnost otkupa za 70 milijuna eura.

Galerija Wanda Icardi (Foto: Facebook) Wanda Icardi (Foto: Facebook) Mauro Icardi (Foto: AFP) +2 Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP)

Francuski nogometni prvak PSG ponudio je milanskom Interu 60 milijuna eura za argentinskog napadača Maura Icardija (27).

PSG nudi 50 milijuna eura, te još deset milijuna u raznim bonusima.

Icardi je u Pariz stigao u rujnu prošle godine na posudbu uz mogućnost otkupa za 70 milijuna eura. Međutim, pandemija koronavirusa i prekid svih sportskih natjecanja smanjili su njegovu cijenu.

Argentinac je u 31 nastupu za pariški sastav zabio 20 golova. Unatoč tome, sve donedavno se činilo kako Parižani neće otkupiti njegov ugovor, da bi sada ipak došlo do preokreta u njihovim planovima, vrlo vjerojatno prouzrokovanog time što ih za nešto više od mjesec dana napušta Edinson Cavani (otići će bez odštete, žele ga Atletico Madrid i neki engleski klubovi).

Inter će pristati, pitanje je što će reći Wanda

Što se Icardija tiče, u njegovom bi slučaju posljednju riječ mogla kazati supruga Wanda koja mu je ujedno i menadžerica. Najpoznatija žena u svijetu nogometa je najzaslužnija za njegov prošloljetni odlazak iz Intera, jer upravo nakon njenih inzistiranja na povećanju plaće je i došlo do Maurova sukoba s čelnicima kluba te je postao nepoželjan u redovima Nerazzurra.

Stoga je otišao na posudbu u PSG s nadom da će Parižani otkupiti njegov ugovor, a to bi se sada moglo i dogoditi. Inter će na ovu ponudu gotovo sigurno pristati, ali da bi se transfer u konačnici realizirao sve će morati amenovati i Wanda koja se već u nekoliko navrata žalila da joj teško pada život na relaciji Milano-Pariz. Ona je naime ostala u prijestolnici Lombardije gdje njeno petero djece (tri sina iz braka s Maxijem Lopezom i dvije kćerke koje je dobila u braku s Icardijem) idu u školu odnosno vrtić.

Juve i Arsenal također žele Icardija

Prije nekoliko dana pojavila se i vijest kako Icardija žele Juventus i Arsenal.

Londonski Topnici su navodno ponudili Interu u zamjenu napadača Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Talijanski mediji pak, pišu kako Juventus za Icardija nudi Interu Gonzala Higuaina, Douglasa Costu i Meriha Demirala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider