Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napoli slavio protiv Zvezde

PSG srušio Liverpool: Viceprvak Europe u jako teško situaciji

PSG je pobijedio Liverpool s 2:1 u petom kolu Lige prvaka…

Galerija Juan Bernat i Neymar (Foto: AFP)

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva pobijedio Liverpool sa 2-1. Zanimljivo je bilo i u Londonu gdje je Tottenham lovio pobjedu protiv Intera kako bi ostao u igri za prolaz i na koncu slavio sa 1-0.

VIDEO PSG - Liverpool 2:1

PSG je poveo u 13. minuti golom Juana Bernata koji je iskoristio pogrešku Van Dijka i zabio za vodstvo domaćina. Na 2-0 je povisio Neymar u 37. minuti nakon sjajne kontre. Brazilac je započeo akciju gurnuvši loptu na krilo Mbappeu koji je projurio po lijevoj strani i ubacio za Cavanija čiji je udarac s nekoliko metara obranio Alisson. Na odbijenu loptu naletio Neymar i zabio za 2-0. Liverpool je bez prave igre smanjio u posljednjim trenucima prvog dijela i to iz kaznenog udarca kojeg je realizirao James Milner.

U nastavku susreta bilo je nekoliko prilika na obje strane, no rezultat se više nije mijenjao. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za 'Redse'.

Napoli slavio protiv Zvezde

U drugom susretu iz skupine C Napoli je pobijedio Crvenu zvezdu sa 3-1. Golove za talijanski sastav zabili su Marek Hamšik (11) i Dries Mertens (33, 52), dok je pogodak za goste postigao El Fardou Ben Nabouhane (58).

Marko Rog je za Napoli igrao posljednje četiri minute.

Uoči zadnjeg kola Napoli vodi s devet bodova, PSG ima osam bodova, Liverpool šest, a Crvena zvezda četiri boda. U zadnjem kolu sastaju se Liverpool i Napoli, te Crvena zvezda i PSG.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider