Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prljave igrice tek počinju

Ratu Barce i PSG-a nije kraj: Parižani žele uništiti Barcelonu

Iako je od transfera Neymara dobila 222 milijuna eura, Barcelona još nije dovela adekvatnu zamjenu za sjajnog Brazilca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski PSG ovoga je ljeta "ukrao" Barceloni potencijalno najboljeg igrača svijeta za koju godinu te ga platio 222 milijuna eura. Parižani su aktivirali otkupnu klauzulu kod Neymara i doveli ga za spomenuti iznos, čime su očigledno jako oslabili Barcelonu. No tu nije kraj pariškog maltretiranja katalonskog diva.

Prema riječima nogometnog menadžera Franklina Mala, čiji je pulen Jean Michael Seri želja Barcelone, PSG ima namjeru do koljena potući Barcelonu.

"PSG želi dovesti Serija samo kako bi povrijedio Barcelonu. Rade veliki pritisak na Nicu da pristane na ponuđeni novac i čini se da će u tome i uspjeti", tvrdi Mala.

Barcelona se prije samo koji dan neslužbeno povukla iz utrke za Serija, a razlog je navodno upravo PSG koji je prišao Nici i ponudio više novca od Barcelone, zbog čega je francuski klub promijenio već dogovorene uvjete s katalonskim klubom. Naime, već je praktički sve bilo dogovoreno, a onda je nazvao PSG i uništio transfer Barceloni.

"Prava je ludnica oko Serija. PSG želi potući Barcelonu do koljena", zaključio je Mala.

Podsjetimo i da je pariški klub na pragu dovođenja Kyliana Mbappea za 150 milijuna eura, što istovremeno znači da će se morati riješiti velikog broja igrača kako bi zadovoljio financijski fair-play. Na listi za odlazak su Draxler, Pastore, Di Maria, Lucas Moura, Krychowiak, Ben Arfai Aurier.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider