Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
škrti šeici

Ibrina izjava koja je obišla Europu nije bila samo šala

Švedski mediji otkrili su pozadinu izjave Zlatana Ibrahimovića o svom bivšem klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović vjerojatno je najpoznatiji nogometni nomad. Ako je s jedne strane Francesco Totti, na suprotnoj je Ibra. Dok je prvi bio odan jednom klubu i jednom gradu cijeli svoj život, Zlatan nije nogometno odan baš nikome.

Klasični plaćenik, rekli bismo, no onaj kojem se to malo ili uopće ne zamjera. Nije baš da svi obožavaju njegovo nekad i bahato ponašanje, ali zbog nogometnog mu je umijeća sve oprošteno. Pa kad on izjavi da mu iz bivšeg kluba nedostaje jedino plaća, svi to uzmu s onom - a to je Ibra.

Nekoliko dana nakon te izjave u francuskim medijima, oni u Švedskoj su otkrili kako se Ibra nije šalio. Njemu zbilja nedostaje posljednja plaća, i to ne jedna. Navodno mu PSG duguje čak tri milijuna eura što je pomalo sramotno za klub u vlasništvu arapskih šeika kojima petrodolari rastu u vrtu.

List Ekspressen čak tvrdi da je najveća zvijezda švedskog nogometa spremna podići tužbu protiv bivšeg kluba kako bi naplatio zaostatke iz prošle sezone. Da je stvar ozbiljna govori i činjenica da je francuski Le Figaro ubrzo javio kako će PSG ubrzo Ibri isplatiti novac.

Kad je novac u pitanju Ibra nema milosti, baš i kad je riječ o suparničkim obranama koje sad terorizira u Premierligi. Tamošnji pak mediji pišu kako je Manchester United već spremio novi ugovor, jer njegov start na Otoku svima je pokazao kako u Kazalištu snova on mora igrati veliku ulogu više od jedne sezone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider