Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To samo on može

Kakav kralj: Ibra u svom stilu otkrio što mu najviše nedostaje iz PSG-a

Pred Zlatanom Ibrahimovićem prvi je mančesterski derbi otkako je ovoga ljeta pojačao redove 'crvenih vragova'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponajbolji napadač svijeta Zlatan Ibrahimović (34) ovoga je ljeta pojačao redove Manchester Uniteda u koji je stigao iz pariškog PSG-a. Već ga u subotu očekuje veliki gradski derbi protiv Cityja, a uoči tog susreta Ibra je dao intervju za francusku televizijsku postaju SFR Sport.

Novinara je zanimalo, s obzirom da je švedski napadač bio najbolji igrač kluba od 2012. do 2016. godine (122 utakmice, 113 pogodaka), što mu najviše nedostaje iz PSG.

"Nedostaje mi moja posljednja plaća iz Pariza. To mi nedostaje", rekao je Ibra, dok se u pozadini čulo kako se novinar suzdržava od glasnog smijanja.

Ostaje nejasno duguje li mu PSG jednu plaću ili je Ibra mislio da mu nedostaje visina plaće koju je dobivao u Parizu.

* Koliko mislite da mogu biti uspješni ove sezone bez vas?

"Ne znam. Momčad je jaka. Doveli su neke nove igrače, filozofija je i dalje ostala ista, žele osvojiti svaki trofej, pogotovo Ligu prvaka. No nije to tako jednostavno. Ne možete samo pucnuti prstima i osvojiti Ligu prvaka. Morate naporno raditi i onda će rezultati doći. To je njihov problem, nije više moj. Ja sada imam svojih problema", rekao je šaljivi Ibrahimović.

Teško je reći koliko je Šveđanin tjedno odnosno mjesečno zarađivao u PSG-u, no Ibra u Unitedu po tjednu zarađuje 220 tisuća funti, odnosno 880 tisuća funti mjesečno!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider