Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet blijeda partija

PSG jedva do prve pobjede, zabili u 93. minuti: Neymaru dvije utakmice kazne

Nakon što je otvorio sezonu porazima od Lensa (0:1) i Marseillea (0:1), PSG je teškom mukom slomio Metz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva uvodna poraza, francuski nogometni prvak Paris Saint Germain slavio je protiv Metza s 1:0 upisavši prvu pobjedu ove sezone.

Nakon što je otvorio sezonu porazima od Lensa (0:1) i Marseillea (0:1), PSG je teškom mukom slomio Metz, a pobjednički pogodak zabio je Julian Draxler u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Bila je to još jedna blijeda predstava francuskog prvaka koji je nastupio bez suspendiranog Neymara, te Kylaina Mbappea koji je izvan stroja zbog koronavirusa.

Ako računamo i finale Lige prvaka u kojem je PSG izgubio od Bayerna s 0:1, Parižani su bili bez postignutog gola čak 360 minuta.

Tko je kriv za ispadanje Dinama?

Ukupno glasova:

PSG je i ovu utakmicu završio s igračem manje, nakon što je u 65. minuti pocrvenio Abdou Diallo. U posljednja dva susreta Parižani su skupili četiri crvena kartona, koliko i u prethodne 62 utakmice.

Osvojivši prve bodove ove sezone, PSG se probio na 15. mjesto, dok je Metz tri stepenice niže s tri poraza i razlikom pogodaka 0:3.

Na vrhu su Rennes, Monaco i Lille s po sedam bodova.

Neymaru dvije utakmice kazne, liga pokrenula istragu o rasizmu

Napadač francuskog nogometnog prvaka PSG-a Brazilac Neymar suspendiran je na dvije utakmice zbog crvenog kartona dobivenog u derbiju protiv Marseillea, a istovremeno je vodstvo lige najavilo istragu o navodnom rasizmu na toj utakmici, javlja francuska novinska agencija AFP.

gol expired Mamić je sam sebi "pucao" u nogu: Mlađi brat je debelo kiksao, Dinamo izgleda jako loše, a tek slijedi prava frka divider

Najveći derbi francuskog nogometa obilježile su divljačke scene igrača i čak pet crvenih kartona koje je pokazao neuvjerljivi sudac Brissard.

Sudac je nakon tučnjave igrača u samoj završnici susreta odmah pokazao crvene kartone Laywinu Kurzawi i Leandru Paredesu iz PSG-a te Dariju Benedettu i Jordanu Amaviju iz Marseillea. Tek nakon pregleda snimke isključio je i Neymara.

gol expired Što sad čeka Dinamo? Ovo su mogući protivnici na putu do Europske lige, poznati su i datumi divider

Prema pisanju AFP-a, najgore je prošao Kurzawa, koji je kažnjen sa šest utakmica. Tri će se utakmice "hladiti" Jordan Amavi, dvije, uz jednu uvjetno, Neymar i Lenadro Paredes, a jednu utakmicu suspenzije dobio je Dario Benedetto.

Liga će istražiti ima li istine u Neymarovim tvrdnjama u kojima je optužio Alvara Gonzaleza Soberona za rasizam, a istražuje se i navodno pljuvanje Angela Di Marije prema Soberonu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider