Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
intera nije bilo, hajduk suzdržan

Prvoligaši suglasni s prijedlogom novog ugovora o TV pravima dobrim za daljnji razvoj hrvatskog nogometa

U HNS-u je održan sastanak čelnika Saveza s predstavnicima prvoligaša na temu novog ugovora o TV pravima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

HNS je predstavnicima prvoligaša predstavio prijedloge novog ugovora o TV pravima, te predložio najbolju opciju. Svih osam klubova koji su aktivno sudjelovali na ovu temu su pristali na ponuđenu opciju, dok predstavnika Intera nije bilo, a Hajduk se izuzeo iz odlučivanja o ovoj temi.

"Hrvatski nogometni savez objavio je 20. travnja međunarodni poziv na dostavu ponuda za pregovore o prodaji televizijskih i povezanih prava kojima je vlasnik HNS. Nakon što je 11. svibnja istekao rok za dostavu prijedloga, Savez je klubove HT Prve lige načelno upoznao s pristiglim ponudama te je pristupio fazi pregovora s ponuditeljima.

gol expired Kako izgleda casting za Miss sporta: Sportašicama uzimali mjere, pogledajte fotke divider

Nakon održanih pregovora, rukovodstvo Saveza danas je predstavilo klubovima tijek pregovora te predložilo najbolju opciju. Predstavnici osam prvoligaša iskazali su zadovoljstvo predstavljenom ponudom te su bili suglasni s prijedlogom kojeg smatraju dobrim za daljnji razvoj hrvatskog nogometa, pri čemu predstavnik Intera nije bio prisutan, dok se Hajduk izuzeo iz odlučivanja o ovoj temi.

Konačnu odluku o potpisivanju ugovora donijet će Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza", stoji u priopćenju HNS-a.

Neslužbeno, radi se o švedskoj tvrtci Magine Pro, čija ponuda iznosi između sedam i devet milijuna eura godišnje.

Stipe ulazi u ring (Foto: Dnevnik.hr) Miočić objavio svoj povratak u oktogon, Cormier odmah reagirao: "Došlo je vrijeme! Tko je spreman?" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider