Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prijave do 2. rujna

Prvi turnir Cici Kranjčaru u čast. Niko Kranjčar: "Ponosan sam što Cico i dalje spaja ljude"

Turnir će se održati na “betoncu” OŠ August Cesarec, a pobjedniku će pripasti novčana nagrada od osam tisuća kuna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlo je pet mjeseci od preranog odlaska legendarnog Cice Kranjčara, no njegova ostavština, kako nogometna tako i ljudska i dalje je itekako živa i aktivna.

Najbolji primjer toga vodi nas do Cicine Ferenčice, zagrebačke četvrti u kojoj je proveo djetinjstvo i počeo graditi svoj put prema vječitoj slavi i statusu jednog od najcjenjenijih nogometaša hrvatske povijesti.

Tamo će se od 3. do 5. rujna održati 1. memorijalni turnir Zlatko Kranjčar u malom nogometu (turnir veterana, dobna granica je od 35 godina.)

gol expired Krznar uoči utakmice sezone: "Napravili smo taktičke korekcije, vjerujem da je to dosta" divider

''I ja sam imao veliku želju pridružit se haklanju sa svojom ekipom na Ferenčici. Zbog obaveza u U-19 reprezentaciji na kraju najvjerojatnije neću moći prisustvovati, ali naravno da podržavam inicijativu i sami turnir. Neka se samo dobro hakla, a i ponosan sam da je Cico među onim ljudima koji, i kad ih više nema i dalje spajaju ljude'', poručio je Niko Kranjčar bez čije podrške i “zelenog svjetla” do malonogometnog turnira ne bi ni došlo.

''Preveliko je poštovanje cijele Hrvatske, Zagrepčana, a posebno nas Ferenčana da bismo išta uopće organizirali da prvo nismo stupili u kontakt s Nikom i vidjeli što on misli o pokretanju turnira. Nadamo se da će biti samo prvi u nizu i da će nam epidemiološka situacija ići na ruku'', kazao nam je jedan od organizatora turnira Krešimir Marković.

Turnir će se održati na “betoncu” OŠ August Cesarec, a pobjedniku će pripasti novčana nagrada od osam tisuća kuna.

Najavljena je i revijalna utakmica između legendi Dinama i gostiju iznenađenja, a prijave traju do 2. rujna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider