Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivano

Kiks Osijeka na domaćem terenu: Gorica uzela bod, Bjeličine trupe propustile uzeti prvo mjesto!

Osijek i Rijeka su propustili veliku šansu da dođu na prvo mjesto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka i Gorice u posljednjem su dvoboju 27. kola Prve HNL igrali 0:0.

U prvom poluvremenu najveću priliku za Osijek imao je donedavni igrač Gorice Lovrić koji u 19. minuti nije iskoristio loše ispucavanje gostujućeg vratara Kotarskog, sa 20-ak metara pucao je prema praznim vratima, ali lopta je prohujala pored vratnice.

Nekoliko minuta potom najbolju priliku za Goricu imao je Atiemwen, njega je sjajno proigrao Golubickas, napadač gostiju našao se sam pred vratarom Ivušićem, no nije ga uspio i svladati.

gol expired Policija morala čuvati hrvatskog suca nakon što su ga navijači htjeli napasti divider

Kotarski je u 84. minuti ponudio još jednu veliku priliku Osijeku nakon što je loše reagirao na udarac Lovrića izdaleka te ju kratko odbio pred sebe. Na odbijanac je natrčao Topčagić, no Kotarski se iskupio ušavši u udarac domaćem napadaču i njegov pokušaj izbio u korner.

gol expired Sjajna utakmica hrvatskog reprezentativca: Gol i asistencija Majera u velikom trijumfu Rennesa divider

Ovim remijem drugi Osijek se bodovno poravnao s vodećim Dinamom, oba sastava imaju po 54 boda, ali Dinamo uz utakmicu manje, treća je Rijeka, koja je ranije u nedjelju iznenađujuće izgubila sa 1:2 od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca, sa 52 boda, dok je četvrti Hajduk sa 49 bodova i također utakmicom manje. Gorica je, pak, šesta sa 33 boda, tri manje od pete Lokomotive te tri više od sedmog Slavena Belupa.

Tabllica Prve HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider