Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puljani u naletu

VIDEO Istra srušila Lokomotivu s dva penala: Nevjerojatan prvi gol! Nevistić obranio pa sam sebi zabio

Istra je pobijedila Lokomotivu 2:1 u 14. kolu Prve HNL...

 U dvoboju 14. kola HT Prve lige Istra 1961 je na domaćem terenu pobijedila Lokomotivu 2-1 i to nakon dva izvedena jedanaesterca.

Istra 1961 se time na ljestvici izjednačila sa Šibenikom (po 15 bodova) na sedmom mjestu, dok su Lokomotiva i Gorica na dvije pozicije iznad (po 18 bodova). 

HNL golovi: Istra - Lokomotiva 1:0 (Bande)

Utakmica je odigrana u vrlo teškim uvjetima, po jakom vjetru i kiši, ali unatoč tome golovi su počeli pljuštati vrlo brzo. Istra 1961 je povela u osmoj minuti. Jedanaesterac je izveo Bande, a gostujući vratar Nevistić je prvo zaustavio udarac, ali se lopta nekako odbila od njega i završila u mreži.

HNL golovi: Istra - Lokomotiva 1:1 (Dabro)

Takav početak nije obeshrabrio goste koji su vrlo brzo izjednačili, a nakon gužve u domaćem šesnaestercu najbolje je reagirao Dabro koji je u 15. minuti pogodio za 1-1.

Do kraja poluvremena dvije dobre šanse imao je domaći sastav koji je poveo početkom drugog poluvremena, u 54. minuti. Dosuđen je drugi jedanaesterac za Istru 1961 (igranje rukom Aliyjua), a siguran je izvođač bio Dion Drena Beljo.

HNL golovi: Istra - Lokomotiva 2:1 (Beljo)

Nastavila je pulska momčad s boljom igrom te je mogla povećati prednost do kraja, no završilo je s tih 2-1. Istra 1961 je nastavila s pozitivnim rezultatima, jer je prije ove pobjede ostvarila dva remija na teškim gostovanjima (po 1-1 kod Gorice i Dinama).

Prva HNL, 14. kolo:

Istra 1961 - Lokomotiva 2-1 (Nevistić 8-ag, Beljo 54-11m / Dabro 15)

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider