Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kačavenda oduševio

VIDEO Šibenik vodio protiv Lokomotive pa teško poražen na svom terenu

Lokomotiva drži peto mjesto HNL-a, a Šibenik je osmi.

U dvoboju 27. kola Prve HNL nogometaši Lokomotive su u gostima svladali Šibenik s 4:1 (0:1).

Strijelac za Šibenik bio je Eros Grezda (14), a za Lokomotivu Lukas Kačavenda (65, 77), Nikola Soldo (67) i Indrit Tuci (84).

Lokomotiva je u Šibeniku došla do devete pobjede u sezoni, a Šibenik je doživio 15. poraz u prvijencu Deana Računice na klupi kluba sa Šubićevca. Šibenik je poveo i držao vodstvo sve do 65. minute, kada su primili prvi gol, a onda se njihova igra raspala.

HNL golovi: Šibenik - Lokomotiva 1:1 (Kačavenda)

Šibenik je poveo već u 14. minuti golom povratnika u HNL Erosa Grezde, bivšega igrača Lokomotive. Antonio Marin je ubacio i pronašao u petercu potpuno samog Grezdu, koji je prsima primirio loptu, a onda je glavom poslao u mrežu u svom prvom nastupu za Šibenčane.

HNL golovi: Šibenik - Lokomotiva 1:2 (Soldo)

Lokomotiva je u nastavku imala dvije šanse Kulenovića i Tucija, no u 65. minuti stigli su do izjednačenja. Cipetić je ubacio daleko iz auta, a prvo Kulenović pa Soldo preniijeli su loptu do Lukasa Kačavende, koji se oslobodio čuvara i zakucao loptu u mrežu.

Samo dvije minute kasnije zagrebački sastav je došao do preokreta. Pogodak je postigao Nikola Soldo, koji je ostao nečuvan u petercu što je šibenski vratar odbio loptu.

HNL golovi: Šibenik - Lokomotiva 1:3 (Kačavenda)

Nade domaćih u povratak su bitno splasnule nakon crvenog kartona Karla Perića u 71. minuti, a pobjedu gostiju osigurao je najbolji igrač utakmice Kačavenda u 77. minuti nakon što je vratar Rogić obranio udarac Cipetića, a na odbijancu je najbrži bio Kačavenda.

HNL golovi: Šibenik - Lokomotiva 1:4 (Tuci)

Šibenska agonija se produžila šest minuta prije kraja kada je za konačnih 4:1 pogodio Albanac Tuci nakon što obrana domaćih još jednom nije uspjela očistiti loptu iz svog peterca.

Lokomotiva je peta s 36 bodova,a Šibenik osmi s 26.

Tablica Prve HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider