Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oba su 2004. godište

Dva Hajdukova talenta prikazuju dobre igre, ali ne dobivaju često priliku. Zašto?

Hajduk je protiv Lokomotive izgubio na Poljudu, pa je Rijeka postala ogromni favorit za naslov prvaka.

U osvrtu na poraz Hajduka od Lokomotive Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu pokušao je dokučiti koji je trenutačno glavni problem za fizionomiju igre Splićana. Naglasio je kako dvojica braniča rođenih 2004. godine, Dominik Prpić i Šimun Hrgović, moraju češće igrati od prve minute.

"Bekovi su problem Hajduka u posljednjih nekoliko tjedana, a rekao bih da je sve počelo Melnjakovom ozljedom u Koprivnici i onda Žaperovom ozljedom u Kranjčevićevoj. Žaperova ozljeda možda je tu čak i ključnija, onda si izgubio Sigura na beku jer ga guraš u vezu", rekao je Pukšar i dodao:

"Onda kreneš u posljednjoj liniji sa Šarlijom i Elezom. Šarlija uopće nije trenirao, ali je morao stisnuti zube, a zašto je Elez krenuo prije Prpića, pogotovo kad smo vidjeli Prpića kako je igrao u posljednjoj utakmici i kako je sad odigrao pola sata? Glupo je sad s ove pozicije govoriti da su mladi igrači trebali dobiti priliku, ali vidiš da ne ide s Dialloom otkako se vratio iz Afrike, da je totalno izvan stroja."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider