Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
13 godina spora

Klasnić blizu velike pobjede: Proživio je kalvariju i sada će dobiti zadovoljštinu

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić trebao bi dobiti odštetu od tri milijuna eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 13 godina spora s liječnicima bundesligaškog kluba Werdera iz Bremena, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić trebao bi dobiti odštetu od tri milijuna eura, pišu njemački mediji.

Tvrde da će sud u sljedeća tri tjedna donijeti konačnu presudu koja će ići u korist nekoć vrsnog hrvatskog napadača, koji je prošao pravu kalvariju.

Klasnić je zbog velikih zdravstvenih problema morao prekinuti karijeru 2013. Bivši napadač Werdera tužio je dvojicu liječnika poznatog njemačkog kluba da nisu obavili svoj posao kako treba, odnosno da nisu na vrijeme prepoznali bolest koju je imao.

Da su na vrijeme reagirali, Klasnić bi vjerojatno izbjegao zdravstvene komplikacije koju su uslijedile.

Medicinski vještak identificirao je niz propusta u radu Werderovih liječnika. Procijenjeno je da se za Klasnićevu bubrežnu disfunkciju znalo još od 2002. godine. Klasnić je 2007. morao na prvu transplantaciju bubrega. U međuvremenu je obavio je još dvije transplantacije.

Klasnić se nalazi se u rizičnoj skupini ljudi koje napada koronavirus. Nedavno je i obolio i od virusa zbog kojeg je ostao bez kose.

Bivši napadač St. Paulija, Werdera, Nantesa, Boltona i Mainza nedavno je pružio podršku liječnicima i ostalom medicinskom osoblju koji neumorno rade na sprečavanju širenja koronavirusa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider