Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u problemima je

Nastavljaju se patnje za zvijezdu PSG-a: Službeno je pokrenuta istraga za silovanje

Nogometaševa odvjetnica Fanny Colin u utorak je izjavila za "Le Parisien" da su optužbe "lažne" i da je Hakimi, "miran" i "na raspolaganju pravdi".

Hakimi i Mbappe (Foto: Afp)

Protiv marokanskog braniča Paris Saint-Germaina Achrafa Hakimija (24) pokrenuta je službena istraga zbog optužbe za silovanje, objavilo je u petak tužiteljstvo u Nanterreu.

Igrač PSG-a i marokanske reprezentacije saslušan je u četvrtak, a zatim je stavljen pod sudski nadzor i protiv njega je službeno pokrenuta istraga. Tereti ga se da je prošle subote silovao jednu ženu u svojem domu u Boulogne-Billancourtu, u zapadnom predgrađu Pariza.

Dejan Lovren VIDEO Lovren o kaosu u Dinamu: "Navijači ne mogu samo tako biti odsječeni" divider

Mlada žena je u nedjelju otišla u policijsku postaju u Val-de-Marneu, gdje je rekla da je bila silovana, ali tada nije podnijela tužbu.

Prema policijskom izvoru, tada je izjavila da je Achrafa Hakimija upoznala u siječnju na društvenoj mreži Instagram te da je u subotu otišla u njegov dom u automobilom koji je naručio igrač.

Na licu mjesta je izjavila da ju je Achraf Hakimi ljubio i dirao bez njezina pristanka, prije nego što ju je silovao, dodao je policijski izvor.

Hakimiju je zabranjen kontakt s mladom ženom, ali mu je dopušteno napuštanje francuskog teritorija, rekli su u tužiteljstvu.

Nogometaševa odvjetnica Fanny Colin u utorak je izjavila za "Le Parisien" da su optužbe "lažne" i da je Hakimi, "miran" i "na raspolaganju pravdi".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider