Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neviđeni spektakl

Scene iz Splita obilaze svijet, čestitke stižu sa svih strana: "Ovakvo nešto nisam nikada vidio"

Nakon što je kucnula ponoć i 28. listopada, počela je luda proslava 70. rođendana navijačke skupine Torcida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijačka skupina Torcida spektakularnim je vatrometom noćas proslavila 70. rođendan. Kako su bili i najavili - gorjelo je nebo iznad Splita.

Snimke i fotografije vatrometa koji su organizirali članovi najstarije nogometne navijačke skupine u Europi obilaze svijet.

Svaka druga zgrada u Splitu imala je vatromet koji je trajao nekoliko minuta, a prekrasne scene iz Splita obišle su svijet.

Cijeli Split nije spavao, svi su čekali ponoć kako bi svjedočili spektakularnim prizorima. Prije početka tisuće ljudi smjestile su se na balkone i prozore i uživale nekoliko minuta u vatrometu koji je obasjao drugi najveći grad u Hrvatskoj.

gol expired Torcida fantastičnom feštom proslavila 70. rođendan: Pogledajte spektakularnu, dosad neviđenu proslavu! divider

Čestitke dolaze sa svih strana, a mnogi su i u šoku te tvrde:

"Ovako nešto nisam nikad vidio."

"Samo u Hrvatskoj, samo u Splitu. Sjednite i uživajte."

"Wow, jednostavno i samo WOW."

Torcida je imala veliku proslavu i 2011. za 100. rođendan Hajduka, no ova je proslava nadmašila sve prošle obljetnice.

gol expired Stvara se nova atraktivna kategorija u boksu: Hrvat bi bio među favoritima, poručio je da želi naslov divider

"U ovih 70 godina Torcida, kao najstarija europska navijačka grupa, izrasla je u pokret koji nadmašuje navijačke okvire, i danas s ponosom ističemo naš doprinos društvenoj zajednici. Kad god je trebalo, Torcida se prva odazvala. Bilo da se radilo o humanitarnim akcijama, darivanju krvi ili sprječavanju prirodnih katastrofa, Torcida je uvijek na prvoj crti," poručili su iz Torcide.

Također, su istaknuli kako je u noći u kojoj slavi 70 godina svojeg postojanja "utkana nemjerljiva ljubav i vjernost prema Hajduku i gradu."

"U toj noći utkani su svi kilometri koje smo prošli zbog voljenog kluba, sve naše fešte i pobjede," poručila je "Torcida."

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider